Boost your business with connected software & smart dataBusiness Software Event

Om in de (maak)industrie optimaal te presteren, groei en kwaliteit te bereiken, is integratie van software & IT binnen uw bedrijf en binnen de keten een onmisbaar strategisch instrument. Digitalisering heeft dan ook voor steeds meer maakbedrijven een hoge prioriteit. Het IT landschap wordt echter complexer en de ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Het Business Software Event gaat de maakindustrie hierbij helpen. Experts op zowel de expo als in het congresprogramma nemen u mee in de laatste innovaties en bieden tools om zelf aan de slag te gaan met digitalisering. Bij de juiste aanpak is er een enorme winst te behalen

Exposeren tijdens het Business Software Event

Als dienstverlener op het gebied van business software en IT mag u niet ontbreken! Biedt u oplossingen gericht op de (maak)industrie op het gebied van onder andere: ERP, PLM, Sales configuratie, Configure-Price-Quote, CAD/CAM, Voorraadbeheer, Planning, Cloud, Security, Business Intelligence, Big Data, IoT, Digital Twin, Apps, Virtual reality, MES, Service Management, Predictive Maintenance, Integratie en Aansturing robots/machines of drones? Profileer dan uw bedrijf op het Business Software Event.

Naar exposanteninfo

Exposeren Business Software event

Bezoek Business Software Event

Succesverhalen, inhoudelijke presentaties en laagdrempelig specialisten ontmoeten

Veel maakbedrijven staan midden in de digitale transformatie. Deze transformatie zorgt voor nieuwe businessmodellen en andere manieren van werken. Maar waar begint u? Wat is de actuele status en wat komt er de komende jaren op u af? Op 16 juni 2020 isMikrocentrum de ontmoetingsplaats rondom digitalisering voor de gehele (maak)industrie. Hier worden de laatste ontwikkelingen rondom software en IT getoond en besproken. De interactieve opzet biedt plaats aan 250 directeuren en managers die verantwoordelijk zijn voor digitalisering binnen hun bedrijf. Experts op zowel de expo als in het lezingenprogramma helpen u graag verder. Kortom: tijdens het Business Software Event ontdekt u tips voor verdere digitalisering in de maakindustrie.

Naar bezoekersinfo

Side-event: Product-as-a-Service, hoe kan dat voor u werken?

Meerwaarde creëren; wat houdt dat eigenlijk in? Uw bedrijf verkoopt al jaren fysieke producten, is het zinvol om uw portfolio uit te breiden met aanvullende diensten? Hoe komt u achter de behoefte van uw klanten en hoe stemt u diensten hier op af? Wat levert u op lange termijn het meeste rendement op: betaalde of gratis diensten? Kortom: hoe creëert u waarde met diensten die zowel het businessmodel van uw klant als van u versterken? Ontdek het antwoord op deze vragen op tijdens het side-event Product-as-a-service van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie en aanmelden

Product as a service

Impressie Business Software Event 2019

BSE 2019 2
BSE 2019 1
BSE 2019 3

Partners & Sponsoren

Gold sponsor

  • Siemens BSE2020

Silver sponsor

  • Canon BSE2020