Bezoekersinformatie

Het Business Software Event is het onafhankelijke kennisevenement waar alles draait om software voor de (maak)industrie. Het ondersteunen van (maak)industriële bedrijven in de digitale transformatie staat hierbij centraal: van op papier naar digitaal werken. Deze transformatie namelijk niet altijd even gemakkelijk op gang. Zo is het ombuigen van de interne perceptie en het in gang zetten van het transitieproces een hele uitdaging. En naast procesverbetering, moet ook de automatisering een kans krijgen de juiste oplossing te vinden. Hier is ervaring voor nodig, zowel bij de implementatie van maatwerk als kant-en-klare software. U krijgt u handvatten aangereikt door zowel software specialisten als ervaringsdeskundigen die hun succesverhalen en tips met u delen.

Een bezoek aan het Business Software Event is gratis voor eindgebruikers. Voor (software)leveranciers, systeemintegratoren of consultants bedraagt de deelname € 375,- p.p. excl. BTW.

Business Software event lezing cases

Succesverhalen, wetenschappelijke presentaties en actuele thema’s centraal

Een smartphone of tablet is gemakkelijk aan te schaffen, maar vraagt training en een zekere periode van gewenning. Om nog maar niet te spreken van alle security maatregelen die getroffen moeten worden om hackers buiten de deur te houden. Bovendien behelst een digitale transformatie meer dan alleen nieuwe devices, ook het toepassen van Big Data en implementeren én integreren van Internet of Things oplossingen komen hierbij kijken. Hoe pakt u dit aan en hoe hebben anderen dit voor elkaar gekregen? Dit hoort u tijdens zowel de succesverhalen, cases als wetenschappelijke presentaties in het lezingenprogramma.

Naar het lezingenprogramma 2018

Laagdrempelig software specialisten ontmoeten

Op de expovloer worden de laatste ontwikkelingen rondom software getoond en besproken. U krijgt de tools aangereikt om uw weg te vinden naar Industrie 4.0, de digitale fabriek of "Connected Factories". Het Business Software Event vormt dan ook een laagdrempelige omgeving waar u met uw vragen terecht kunt bij een grote diversiteit aan aanbieders. Dat varieert van een consultant die u op weg helpt of specialisten die al diverse implementaties achter de rug hebben.

Naar plattegrond en exposantenoverzicht 2018

Business Software event exposanten ontmoeten

Een greep uit de ervaringen vanbezoekers

  • “Goede software is essentieel om onze organisatie verder te laten groeien en om (digitaal) te kunnen verbinden met onze klanten. Het Business Software Event gaf mij veel kennis en inzicht in welke oplossingen beschikbaar zijn voor welk type processen. Dit heeft mij zeer geholpen in het definiëren van onze doelarchitectuur. Daarnaast is het Business Software Event een zeer zinvol netwerkevenement en biedt het een goede mix tussen inhoudelijke lezingen en informatie van de verschillende software leveranciers.“
    Marco Deterink, Walraven Europe B.V.

7 redenen waarom u het Business Software Event 2018 niet mocht missen!

  1. Alles over het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen binnen de industrie.
  2. Een onafhankelijke beursvloer vol met slimme business software oplossingen.
  3. Congresprogramma met vooral verhalen uit de praktijk.
  4. Kennis en ervaring opdoen over implementatie, optimalisatie en integratie van nieuwe en/of aanvullende software.
  5. Uitreiking van de Business Software Award.
  6. U ontmoet op managementniveau vakgenoten & experts uit de (maak)industrie. 
  7. Gratis deelname eindgebruikers (industrie).

 

Houd mij op de hoogte