Bezoekersinformatie

Aanleiding voor de (maak)industrie om te digitaliseren:

Digitaliseren is noodzakelijk. De (maak)industrie kan er niet meer omheen. Denk hierbij onder meer aan slinkende marges, hogere verwachtingen, producten worden complexer, hoge kwaliteit kunnen garanderen, kleine producties betaalbaar houden, snel grote volumes realiseren, duurzaamheid, onderhoud op maat word gevraagd, concurrentie voorblijven, sneller producten kunnen introduceren, betere samenwerking in de keten en sneller in te spelen op de vraag.

 

DSC02084

Waarom digitaliseren?

De (maak)industrie heeft steeds meer de behoefte om (verder) te optimaliseren. Onder meer om: meer controle, één oplossing voor al uw processen, voorkom verspilling, streven naar hogere kwaliteit, traceerbaarheid, rapportering, haal het maximale uit uw machines, realtime inzicht, productieveiligheid, ondersteuning bij sales en marketing, pro actief en voorspellend onderhoud, optimale productieplanning, 24/7 inzicht in de status van orders, snel een offerte kunnen maken, op elk gewenst moment de juiste product info kunnen ophalen, controle over offerte- en orderproces, tijdsbesparing, stilstand van machines voorkomen/minimaliseren en strategisch kunnen plannen.

Voor wie?

Afgevaardigde namens:
A) Automotive, metaalverwerkende industrie, elektronica, food & beverage, defensie, apparaten- en machinebouw, kunststofindustrie, chemie.

Functies: managers van: IT, productie, logistiek, development, engineering, inkoop, marketing, sales etc

B) Consultancy en adviesbureaus

Voor iedereen gratis. Koffie, thee en fris zijn inbegrepen.
Geen lunch of catering mogelijkheden.

Business Software Event Experts

DSC6542

Experts aan het woord

Ook dit jaar is er weer een uitgebreid lezingenprogramma. In maar liefst 4 zalen worden door experts allerlei onderwerpen toegelicht. Naast de expo kunt u dus ook inspiratie op doen bij het lezingenprogramma.

6 redenen waarom u het Business Software Event niet mag missen!

  1. Een onafhankelijke beursvloer vol met slimme business software, smart data & IT oplossingen.
  2. Uitgebreid lezingenprogramma met groot aantal experts aan het woord.
  3. Kennis en ervaring opdoen over implementatie, optimalisatie en integratie van software & IT.
  4. Inzicht in de trends.
  5. U ontmoet vakgenoten & experts uit de (maak)industrie.
  6. Gratis deelname.

Een greep uit de ervaringen vanbezoekers

  • “Goede software is essentieel om onze organisatie verder te laten groeien en om (digitaal) te kunnen verbinden met onze klanten. Het Business Software Event gaf mij veel kennis en inzicht in welke oplossingen beschikbaar zijn voor welk type processen. Dit heeft mij zeer geholpen in het definiëren van onze doelarchitectuur. Daarnaast is het Business Software Event een zeer zinvol netwerkevenement en biedt het een goede mix tussen inhoudelijke lezingen en informatie van de verschillende software leveranciers.“
    Marco Deterink, Walraven Europe B.V.