Bezoekersinformatie

Het Business Software Event is het onafhankelijke kennisevenement waar alles draait om software voor de (maak)industrie. Het ondersteunen van (maak)industriële bedrijven in de digitale transformatie staat hierbij centraal: van op papier naar digitaal werken. Deze transformatie komt namelijk niet altijd even gemakkelijk op gang. Zo is het ombuigen van de interne perceptie en het in gang zetten van het transitieproces een hele uitdaging. En naast procesverbetering, moet ook de automatisering een kans krijgen de juiste oplossing te vinden. Hier is ervaring voor nodig, zowel bij de implementatie van maatwerk als kant-en-klare software. Tijdens dit event krijgt u handvatten aangereikt door zowel software specialisten als ervaringsdeskundigen die hun succesverhalen en tips met u delen.

Een bezoek aan het Business Software Event is gratis voor eindgebruikers. Voor (software)leveranciers, systeemintegratoren of consultants bedraagt de deelname € 295,- p.p. excl. BTW. Inbegrepen is: bezoek expo, congres, drankjes, lunch en parkeren.

Business Software event lezing cases

Succesverhalen, wetenschappelijke presentaties en actuele thema's centraal

Ook dit jaar is er weer een uitgebreid lezingenprogramma. Neutrale keynote sprekers maar ook diverse experts praten u graag bij.
Denk aan succesverhalen maar ook worden er actuele thema's belicht.

Laagdrempelig software specialisten ontmoeten

Op de expo worden de laatste ontwikkelingen rondom software getoond en besproken. U krijgt de tools aangereikt om uw weg te vinden naar Industrie 4.0, de digitale fabriek of "Connected Factories". Het Business Software Event vormt dan ook een neutrale laagdrempelige omgeving waar u met uw vragen terecht kunt bij een grote diversiteit aan aanbieders. Dat varieert van een consultant die u op weg helpt of specialisten die al diverse implementaties achter de rug hebben.

Business Software event exposanten ontmoeten

Een greep uit de ervaringen vanbezoekers

  • “Goede software is essentieel om onze organisatie verder te laten groeien en om (digitaal) te kunnen verbinden met onze klanten. Het Business Software Event gaf mij veel kennis en inzicht in welke oplossingen beschikbaar zijn voor welk type processen. Dit heeft mij zeer geholpen in het definiëren van onze doelarchitectuur. Daarnaast is het Business Software Event een zeer zinvol netwerkevenement en biedt het een goede mix tussen inhoudelijke lezingen en informatie van de verschillende software leveranciers.“
    Marco Deterink, Walraven Europe B.V.

6 redenen waarom u het Business Software Event 2019 niet mag missen!

  1. Een onafhankelijke beursvloer vol met slimme business software oplossingen.
  2. Congresprogramma met vooral verhalen uit de praktijk.
  3. Kennis en ervaring opdoen over implementatie, optimalisatie en integratie van nieuwe en/of aanvullende software.
  4. Uitreiking van de Business Software Award.
  5. U ontmoet op managementniveau vakgenoten & experts uit de (maak)industrie. 
  6. Gratis deelname eindgebruikers (industrie).

 

Houd mij op de hoogte