Business Software Event

28 september 2017  
Midden Nederland Hallen, Barneveld
09.30 - 17.30 uur
Vraag hier meer informatie aan Hou mij op de hoogte

Winnaar Business Software Award bekend!

Op 29 november is tijdens het Business Software Event in Den Bosch de eerste Business Software Award uitgereikt. De bezoekers van het Business Software Event en de deskundige jury hebben de presentaties van de drie genomineerden bekeken en de winnaar bepaald.

De winnaar is het bedrijf dat bijzondere resultaten behaald heeft met software producten. De drie genomineerden waren: Bosch Sprang BV, Euramax BV en Nijhuis Water Technology BV.

De winnaar is: Euramax BV

Euramax is uitgegaan van een breed geaccepteerde toekomstgerichte strategie. Het project had grote impact op de organisatie. Er zijn in de volle breedte van de bedrijfsprocessen aanzienlijke efficiency verbeteringen gerealiseerd, van product configuratie (met Sofon software) tot CRM (met Sugar CRM). 

 

Genomineerden

- Bosch Sprang BV

Bosch Sprang heeft een lange traditie in het ontwikkelen en produceren van thermoform matrijzen en is een van de marktleiders in deze industrie. In een markt die snel, veeleisend en complex is, zijn levertijden van cruciaal belang.  Doelstelling was een verbetering van onze leverbetrouwbaarheid door niet langer te werken met papieren orderkaarten, maar het hele planningsproces zover mogelijk te automatiseren door middel van Isah Shop Floor Control. Waardoor de planning, wijzigingen en prioriteiten voor iedereen snel, real time en up to date zichtbaar is.

- Euramax BV

Euramax heeft het afgelopen 1.5 jaar gewerkt aan het vernieuwen en implementeren van een binnen de bestaande systemen geïntegreerde product configurator. (Sofon).

Aangezien Euramax geen statische producten catalogus heeft, is bij onze opzet gekozen voor dynamische data uploads die de configurator met data van de verantwoordelijke afdelingen nagenoeg live maken. Het resultaat is dat nagenoeg alle bestaande gescheiden data systemen nu zijn  gekoppeld en ze vormen één geïntegreerd systeem.

- Nijhuis Water Technology BV

De voortgaande groei zette bij Nijhuis Water Technology het projectbeheer onder druk. Reden om over te schakelen op een project georiënteerd ERP-systeem (Trimergo T2) en vervolgens PDM/PLM op te pakken. Daarmee kan Nijhuis nu gestructureerd z’n projectdata beheren en met zoveel mogelijk standaardproducten efficiënt maatwerkinstallaties leveren. De keuze viel op het PLM-systeem PRO.FILE en implementatiepartner PLM Xpert. ‘Software is prachtig, maar je moet het wel op de juiste manier in je bedrijf introduceren. Zij hadden een helder plan.’