Business Software Event

28 september 2017  
Midden Nederland Hallen, Barneveld
09.30 - 17.30 uur
Aanmeldformulier BSE Award Aanmelden gratis bezoek

Tijdens het Business Software Event wordt voor de tweede keer de Business Software Award uitgereikt, dé onderscheiding voor het meest innovatieve business software project binnen de maakindustrie. Welk bedrijf zal de winnaar van afgelopen jaar, Euramax BV, opvolgen?

Business Software Event Award 2017

 

Stuur uw nominatie in voor 31 augustus!

Kent u een veelbelovend, onderscheidend business software project dat in de afgelopen 12 maanden is uitgevoerd? Dan kunt u tot en met 31 augustus uw nominatie insturen via onderstaand formulier. Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury, die een top drie zal selecteren. De vakjury bestaat uit:

  • Richard Heijne den Bak - Mitopics 
  • Jan van Moorsel - Mikrocentrum
  • Gerard Litjens - CIMData Solutions 
  • Peter Wijers - Euramax
  • Hans Wortmann - Rijksuniversiteit Groningen

Download aanmeldformulier

 

Samen met de vakjury kiest u de winnaar uit drie genomineerden

Op donderdag 7 september maken we via deze website en onze social media kanalen de drie genomineerden bekend, waarna u tot en met 26 september via deze website kunt stemmen. De beoordeling door de vakjury en het aantal stemmen via de website bepalen samen welke innovatie tijdens het Business Software Event op 28 september de award ontvangt. 

Ook de award uitreiking bijwonen? Registreer dan nu gratis uw bezoek voor het Business Software Event

Registreer gratis uw bezoek

 

Over de winnaar van de Business Software Award 2016

Euramax is uitgegaan van een breed geaccepteerde toekomstgerichte strategie. Aangezien Euramax geen statische producten catalogus heeft, is bij de opzet gekozen voor dynamische data uploads die de configurator met data van de verantwoordelijke afdelingen nagenoeg live maken. Het resultaat is dat nagenoeg alle bestaande gescheiden data systemen nu zijn gekoppeld en ze vormen één geïntegreerd systeem.Het project had grote impact op de organisatie. Er zijn in de volle breedte van de bedrijfsprocessen aanzienlijke efficiency verbeteringen gerealiseerd, van product configuratie (met Sofon software) tot CRM (met Sugar CRM). 

BSE awardwinnaar