Business Software Award

Tijdens het Business Software Event wordt voor de derde keer de Business Software Award uitgereikt: dé onderscheiding voor het meest innovatieve business software project binnen de maakindustrie. Welk bedrijf volgt de winnaar van afgelopen jaar, Lassche en Keizer BV, op?

Stuur uw nominatie in voor 7 september!

Heeft u een veelbelovend, onderscheidend project dat zich in de afgelopen 12 maanden is gerealiseerd? Dan kunt u tot en met 7 september uw nominatie insturen via het hiernaast geplaatste aanmeldformulier. Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury, die een top drie zal selecteren. Tijdens het Business Software Event op 9 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Download aanmeldformulier

Business Software event Award

Dit was de winnaar van de Business Software Award 2017

Lassche en Keijzer won vorig jaar Business Software Award. ZIj hebben samen met leverancier Phact een software oplossing ontwikkelt waarmee uiteindelijk 100% voorspelbaar onderhoud kan worden gerealiseerd. Het project betrof het middels Internet of Things beter kunnen inschatten van de status van koelinstallaties bij klanten (predictive maintenance).

Reactie van de jury: “Vernieuwende aanpak; verbeterpotentieel om i.p.v. koeltechniek koeling te gaan leveren en bij productontwikkeling gebruik te gaan maken van data uit het veld”. Het project is in eigen beheer uitgevoerd (o.a. eigen sensoren ontwikkeling) in samenwerking met leverancier PHACT.