Het Business Software Event wordt op 28 september afgesloten met een VIP arrangement. Deze volledig verzorgde avond is enkel toegankelijk voor exposanten van Business Software en hun genodigden. Het biedt VIP’s uit de maakindustrie de mogelijkheid om met collega-organisaties, vakgenoten en experts te netwerken, ervaringen te delen en van gedachten te wisselen. 

Ter gast hebben wij Henk-Jan Snellink, Managing Director van WP-Haton BV. Henk-Jan deelt zijn unieke verhaal over hoe zij zich als traditioneel georganiseerd maakbedrijf als servicegerichte dienstverlener transformeerden. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een verdubbeling van de omzetgroei naar 31 miljoen bij een personeelsbestand van 120 mensen.

In een tijd waarin techniek de overhand lijkt te krijgen op ons bestaan en computers en telefoons om de haverklap worden gehackt, hebben we nog één veilige opslagplek. Ons eigen brein is de enige plek waar onze gedachten veilig zijn…toch? Onze mystery guest maakt deze avond tot een unieke belevenis, waar zelfs de meest sceptische persoon zich voor open zal gaan stellen.

We kijken er naar u te mogen ontvangen tijdens deze inspirerende avond waarin waardevolle contacten worden opgedaan!