Exposeren

Het Business Software Event is een onafhankelijk kennis- en netwerkevenement waar u als software leverancier of dienstverlener op een informele en laagdrempelige manier uw innovaties, oplossingen en succesverhalen kunt delen met ruim 250 managers uit de maakindustrie. De markt vraagt in toenemende mate om oplossingen die ondersteunen op weg naar industrie 4.0, oftewel de digitale fabriek. U kunt hen hierbij helpen!

Waarom exposeren?
6 redenen om te exposeren op het Business Software Event:

 1. nieuwe zakelijke contacten ontmoeten
 2. lancering van nieuwe producten / diensten
 3. het genereren van naamsbekendheid
 4. start samen nieuwe projecten
 5. nodig uw klanten uit voor demonstraties
 6. de laatste ontwikkelingen ontdekken

Ja, ik heb interesse om te exposeren

De mogelijkheden om te exposeren

U heeft de keuze uit verschillende stand afmetingen, namelijk: 2x2 of 3x2 meter.  Ook heeft u als exposant de mogelijkheid uw kennis te delen tijdens het lezingenprogramma. Bovendien zijn er op de beursvloer diverse mogelijkheden om uw bedrijf te profileren en bieden we verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en profilering, voorbeeld door het delen van vakinhoudelijke content en de Business Software Event social media kanalen.

De Run 1115 3

Business Software event exposanten ontmoeten

Een greep uit de ervaringen van de exposanten

 • “Het Business Software Event is voor ons al vele jaren het belangrijkste event waarop wij maakbedrijven en leveranciers ontmoeten. Dat gebeurt op de stands, maar ook op de vele interessante lezingen en workshops, waaraan wij graag bijdragen. Het is de enige beurs in Nederland waarop voldoende ERP, PLM en PCF-leveranciers present zijn en bezoekers zinvolle informatie krijgen over trends en ontwikkelingen in de maakindustrie en hoe deze systemen hierop kunnen inspelen.”
  Rob Geilleit, IPL Advies bv

 • "Het Business Software Event is voor ons de mogelijkheid om op één dag onze gehele doelgroep te ontmoeten en te informeren over alle mogelijke oplossingen, die we vandaag en in de toekomst kunnen bieden."
  Daphne Arendsen – van Vugt, GPO Soluitions B.V.

 • “We kiezen voor het Business Software event omdat het zich volledig heeft gespecialiseerd op software oplossingen voor de maakindustrie. De kracht is dat de focus volledig op de automatisering van deze industrie ligt wat zeker in deze tijd essentieel is. Productiebedrijven moeten zich gaan onderscheiden van de concurrentie op het gebied van een zo optimaal mogelijk productieproces om hun netto resultaat te verhogen.”
  Maarten J.G. van Teeffelen, CNC-Consult & Automation BV

Waarschuwing aan exposanten

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit zijn onder andere de volgende “uitgevers”:

 • Expo-Guide
 • Fair Expo
 • Fair Guide
 • Event Fair
 • International Fairs Directory

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, Hans Houdijk +31 40 296 99 22.