Business Software Event

9 oktober 2018  
Midden Nederland Hallen, Barneveld
10.00 - 17.30 uur
Aanmeldformulier BSE Award Aanmelden gratis bezoek

Tijdens het Business Software Event, wordt voor de derde keer de Business Software Award uitgereikt, dé onderscheiding voor het meest innovatieve business software project binnen de maakindustrie. Welk bedrijf zal de winnaar van afgelopen jaar, Lassche en Keizer BV, opvolgen?

Stuur uw nominatie in voor 7 september!

Heeft u een veelbelovend, onderscheidend project dat zich in de afgelopen 12 maanden is gerealiseerd? Dan kunt u tot en met 7 september uw nominatie insturen via het hiernaast geplaatste aanmeldformulier. Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury, die een top drie zal selecteren.

Tijdens het Business Software Event op 9 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.
Ook de award uitreiking bijwonen? Registreer dan nu gratis uw bezoek voor het Business Software Event.

Dit was de winnaar van de Business Software Award 2017

Het project betrof het middels Internet of Things beter kunnen inschatten van de status van koelinstallaties bij klanten (predictive maintenance). Quotes van de jury: “Vernieuwende aanpak; verbeterpotentieel om i.p.v. koeltechniek koeling te gaan leveren en bij productontwikkeling gebruik te gaan maken van data uit het veld”. Het project is in eigen beheer uitgevoerd (o.a. eigen sensoren ontwikkeling) in samenwerking met leverancier PHACT.

winnaar BSE Award