Business Software Event

9 oktober 2018  
Midden Nederland Hallen, Barneveld
10.00 - 17.30 uur

Hieronder leest u diverse testimonials van exposanten en samenwerkingspartners.

 

Rob Geilleit webIPL Advies is trouwe deelnemer aan het evenement Business Software, omdat het de enige Nederlandse beurs is waar productiebedrijven een goed en compleet beeld krijgen van de business software die voor hen relevant is. Als onafhankelijk adviseur voelen wij ons er goed thuis vanwege het brede aanbod en zijn daardoor in staat om op de beurs zelf reeds geïnteresseerde bedrijven te wijzen op mogelijk voor hen relevante oplossingen. De beurs biedt bovendien een goed platform voor lezingen en workshops op actuele thema’s voor de industrie.
Rob Geilleit - IPL Advies bv


Hugo BotterNog te vaak zien wij dat bedrijven met beperkte oriëntatie en informatie een automatiseringsproject starten. Dit maakt dat men vaak onvoldoende weet waar op te letten bij de keuze voor een PLM systeem en welke oplossingen passen bij een bedrijf. Vaak wordt er dan bij een bestaande relatie (CAD of ERP leverancier) geconcentreerd en doet men zich tekort. Wij ondersteunen een Business software event omdat wij het van grote waarde achten dat bedrijven in de maakindustrie beginnen met een goede oriëntatie naar de (on)mogelijkheden, ervaringen in de markt van IT oplossingen en vervolgens kennismaken met de verschillende spelers. Vervolgens gaan wij de vergelijking graag aan met PRO.FILE als oplossing.
Hugo Botter - PLMXpert

Johan de Rooij webIn de enorme vlucht die software de afgelopen jaren heeft doorgemaakt – en nog steeds doormaakt – valt het niet mee om op de hoogte te blijven van de innovaties, verbeteringen en nieuwe spelers in de markt. Websites geven niet altijd de informatie die u zoekt en via uw netwerk ontvangt ook niet het geheel of in ieder geval een gekleurd verhaal. Het Business Software Event is daarom een uitgelezen kans om uw kennis bij te spijkeren en in gesprek te gaan met de leverancier. Omdat het event een brede selectie van onderwerpen raakt, is het heel goed mogelijk dat u de software ontmoet waar u in eerste instantie niet aan gedacht heeft, maar die u wel een enorme efficiëntie of kwaliteitsverbetering kan opleveren. Reden genoeg dus om dit event te bezoeken!
Johan de Rooij - ManualMaster

Atos Hans KwaspenMet ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van PLM/MES-oplossingen is Atos een gekende speler in de PLM/MES markt, zowel in Nederland als wereldwijd. Het Business Software Event biedt in die zin de ideale gelegenheid om onze inzichten en ervaringen in deze vakgebieden te delen. Bezoekers die zich oriënteren op PLM en/of MES gebied kunnen van gedachten wisselen over voorbereiding, invoering en gebruik van PLM/MES. Verbreed uw inzichten en discussieer mee over aspecten van integratie met CAD en ERP en andere domeinen en de relatie met Industrie 4.0. Termen als Smart Manufacturing, Big Data, Internet of Things en Cloud oplossingen komen steeds meer op ons af. Graag nodigen we u uit bij onze stand om vooruit te kijken naar de toekomst, de toekomst van uw bedrijf!
Hans Kwaspen - Atos

Peter Jan HendrikxDe visie van Fujitsu Glovia is: Integraal samenwerken door Co-Creation.
De ontwikkelingen binnen de maakindustrie beginnen nu ook in een stroomversnelling te komen. Fujitsu Glovia is o.a. lid van Brainport waarin we met onze partners samenwerken in het FieldLab Smart connect. Wij zien samenwerken, Co-creation, met onze klanten als een voorwaarde om samen in deze snel veranderende wereld aan te blijven haken. Onderwerpen als productieplanning, papierloos werken en elektronische transacties komen terug in thema’s als digitaliseren, IIOT en business integratie. Het jaarlijkse Business Software event zien wij als prachtig medium om samen deze thema’s met de maakindustrie te delen.
Peter-Jan Hendrikx - Business Development Manager