Business Software Event

28 september 2017  
Midden Nederland Hallen, Barneveld
09.30 - 17.30 uur
Vraag hier meer informatie aan

Hieronder leest u diverse testimonials van exposanten en samenwerkingspartners.

 

Rob Geilleit webIPL Advies is trouwe deelnemer aan het evenement Business Software, omdat het de enige Nederlandse beurs is waar productiebedrijven een goed en compleet beeld krijgen van de business software die voor hen relevant is. Als onafhankelijk adviseur voelen wij ons er goed thuis vanwege het brede aanbod en zijn daardoor in staat om op de beurs zelf reeds geïnteresseerde bedrijven te wijzen op mogelijk voor hen relevante oplossingen. De beurs biedt bovendien een goed platform voor lezingen en workshops op actuele thema’s voor de industrie.
Rob Geilleit - IPL Advies bv

 


Objective Nederland is zeer selectief bij het deelnemen aan evenementen en beurzen. Alleen wanneer het evenement een win/win-situatie oplevert voor alle partijen (Objective, de organisator, én bezoeker) kan waarde worden gecreëerd. Het Business Software event is vooral een kennis gedreven (netwerk) event waar we ook een bijdrage kunnen en willen leveren aan het programma. Dat is ook wat de bezoekers verwachten: kennis, ervaringen en visie delen. Kortom inspireren! Het Business Software Event biedt Objective Nederland, als aanbieder van optimalisatie van Productie en Logistieke omgevingen middels onder andere MES en WMS, een uitgelezen kans om de meerwaarde van onze oplossingen te presenteren aan de juiste personen.
Dieter Roman - Objective

Maarten van den NieuwenhuijzenDe ontwikkelingen in de maakindustrie gaan verschrikkelijk snel. Door deze snelheid is het voor organisaties soms verschrikkelijk lastig om grip te krijgen op deze veranderingen, maar des te belangrijker, te bepalen welke impact het heeft op uw dagelijkse business. Het Business Software Event zorgt voor een platform waar branchegenoten, concullega’s, adviseurs en andere ervaringsdeskundigen samenkomen uit de maakindustrie. Dit event is bedoeld om kennis te delen, maar ook om antwoord en richting te geven aan concrete cases! Daarnaast biedt dit event u inzichten waar u van te voren nog niet bij stil had gestaan.
Maarten van den Nieuwenhuijzen - Infostrait


Hugo BotterNog te vaak zien wij dat bedrijven met beperkte oriëntatie en informatie een automatiseringsproject starten. Dit maakt dat men vaak onvoldoende weet waar op te letten bij de keuze voor een PLM systeem en welke oplossingen passen bij een bedrijf. Vaak wordt er dan bij een bestaande relatie (CAD of ERP leverancier) geconcentreerd en doet men zich tekort. Wij ondersteunen een Business software event omdat wij het van grote waarde achten dat bedrijven in de maakindustrie beginnen met een goede oriëntatie naar de (on)mogelijkheden, ervaringen in de markt van IT oplossingen en vervolgens kennismaken met de verschillende spelers. Vervolgens gaan wij de vergelijking graag aan met PRO.FILE als oplossing.
Hugo Botter - PLMXpert

 

Johan de Rooij webIn de enorme vlucht die software de afgelopen jaren heeft doorgemaakt – en nog steeds doormaakt – valt het niet mee om op de hoogte te blijven van de innovaties, verbeteringen en nieuwe spelers in de markt. Websites geven niet altijd de informatie die u zoekt en via uw netwerk ontvangt ook niet het geheel of in ieder geval een gekleurd verhaal. Het Business Software Event is daarom een uitgelezen kans om uw kennis bij te spijkeren en in gesprek te gaan met de leverancier. Omdat het event een brede selectie van onderwerpen raakt, is het heel goed mogelijk dat u de software ontmoet waar u in eerste instantie niet aan gedacht heeft, maar die u wel een enorme efficiëntie of kwaliteitsverbetering kan opleveren. Reden genoeg dus om dit event te bezoeken!
Johan de Rooij - ManualMaster

Atos Hans KwaspenMet ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van PLM/MES-oplossingen is Atos een gekende speler in de PLM/MES markt, zowel in Nederland als wereldwijd. Het Business Software Event biedt in die zin de ideale gelegenheid om onze inzichten en ervaringen in deze vakgebieden te delen. Bezoekers die zich oriënteren op PLM en/of MES gebied kunnen van gedachten wisselen over voorbereiding, invoering en gebruik van PLM/MES. Verbreed uw inzichten en discussieer mee over aspecten van integratie met CAD en ERP en andere domeinen en de relatie met Industrie 4.0. Termen als Smart Manufacturing, Big Data, Internet of Things en Cloud oplossingen komen steeds meer op ons af. Graag nodigen we u uit bij onze stand om vooruit te kijken naar de toekomst, de toekomst van uw bedrijf!
Hans Kwaspen - Atos


Bart AlaerdsBusiness Software is een waardevol event voor ons, gezien onze focus op de maakindustrie. Het programma biedt bezoekers een ideaal moment om zich in één dag in de vorm van praktijkverhalen van aansprekende bedrijven, workshops en keynotes bij te laten praten over ERP. Aangezien we zelf uit de industrie komen, vinden productiebedrijven snel aansluiting bij Pulse.
Bart Alaerds - Pulse Business Solutions

Het Business Software Event is de enige software beurs waar Fujitsu Glovia aan deelneemt in Nederland. De reden is de volledige focus van het event op de maakindustrie. Productiebedrijven kunnen hier in één dag kennis op doen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van software, ter ondersteuning van hun bedrijfsprocessen. Echter nog belangrijker is dat de bezoeker in een dag of dagdeel kennis kan maken met de alle vooraanstaande ERP leveranciers in de maakindustrie. De bespaart bedrijven die in een selectietraject zitten veel tijd en teleurstellingen, omdat men hier direct kan ervaren of er een klik is tussen het bedrijf en de leverancier. Wij willen dit evenement zeker aanbevelen voor alle managers in de maakindustrie. Het door het Microcentrum georganiseerde no-nonsens event is uw tijd (prioriteit) zeker waard.
Martin Soet -  Fujitsu Glovia