Business Software Event innovaties

Een greep uit de innovaties te vinden op het Business Software Event

Nog slechts een week te gaan tot het Business Software Event! Ook dit jaar presenteren onze exposanten weer de diverse innovaties met focus op digitalisering en industry 4.0. Benieuwd? Dan hebben we een greep uit de innovaties voor u op een rij gezet.

Aurelius Enterprise Software - Automated (Realtime) IIOT Performance Explorer, stand 21

Aurelius

Models4Insight Automated (Realtime) IIOT Performance Explores is de enige oplossing die het mogelijk maakt op elk moment actueel:

  • Volledig automatisch de IIOT architectuur, data stromen en data verwerking zicht baar te maken
  • Het volledige IIOT oplossing monitored van systeem componenten (machines/edge devices) tot data verwerking en processen
  • Valideert het analytics proces
  • Detecteert en analyseert onmiddelijk impact van issues  

Pragmatiq - No-Code Application Development, stand 37

Pragmatiq

WEM is een no-code applicatie Platform as a Service (aPaaS) waarmee elke materiedeskundige met minimale IT-kennis aangepaste applicaties kan maken zonder te programmeren. Het ontwikkelen van volledig functionele webtoepassingen met meerdere platforms is niet veel moeilijker dan het modelleren van uw proces in een stroomdiagram

PROXIA planningsoftware – CNC-Consult Automation, stand 19

PROXIA Planning Software is een innovatieve software voor het optimaal plannen van machine capaciteit. Met deze software kunt u de levertijden van productieorders monitoren en krijgt u op tijd meldingen indien vertraging in de levertijden dreigen op te treden. PROXIA Planning Software beheert de effectieve machine capaciteit middels ploegendiensten en capaciteiten. De productie planner kan meerdere benaderingen simuleren en te vergelijken om tot een oplossing te komen.

Low-code super stable MES and OEE system – Kjener, stand 4

Kjener

Visual Factory is een revolutionair MES- en OEE-systeem in zijn eenvoud. Het is gemaakt in een 100% low-code omgeving en is daarom volledig afgestemd op de behoeften van de productieomgeving waar het wordt geïmplementeerd. Dit is een betrouwbare systeem is dat gelijke tred kan houden met de vooruitstrevende inzichten in het lean manufacturing-domein. Leer hoe het werkt en wat het u kan brengen op de stand van Kjerner.

More orders, fewer mistakes – Parts Catalog Generation, stand 2

Parts catalog

De Parts Catalog Generator laat u uw onderdelencatalogus veranderen in een waardevol asset:

  • het helpt u om verkeerde bezorging van onderdelen tot nul te reduceren;
  • u kunt eenvoudig en snel onderdelen doorzoeken, bekijken, selecteren en bestellen: meer bestellingen, minder fouten. 
  • het is eenvoudig te gebruiken (met meertalige gebruikersinterface): geen training vereist;
  • u kunt automatisch een elektronische onderdelencatalogus generen: bespaar tijd en middelen.
  • het werkt met meerdere ingangen (vectoren, pixels): publiceer ook uw oude op papier gebaseerde onderdelencatalogi.

PRO.FILE Data Backbone – PLM Xpert, stand 20

plm xpert

Digitale processen en producten kunnen alleen worden gerealiseerd, wanneer alle gegevens en relevante informatie over mechanische onderdelen, elektronische componenten en software-elementen centraal worden bewaard en aan elkaar worden gekoppeld in een Product Data Backbone. Pas wanneer alle afdelingen dezelfde taal spreken wordt interdisciplinaire samenwerking mogelijk. De PRO.FILE Product Data Backbone waarin alle gegevens met elkaar zijn verbonden, kan precies vertellen welke component waar, wanneer en met welke versie is gemonteerd of hergebruikt. Bedrijven die hun informatie eenduidig hebben vastgelegd en verantwoordelijkheden duidelijk hebben geregeld, hebben een voorsprong in digitalisatie, efficiency en groei.

TRIMIT Configuratie - QEXPERTISE DYNAMICS BV, stand 16

Trimit2

TRIMIT configuratie is een ERP software systeem gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Sinds 1991 is TRIMIT al actief en heeft tevens eigen geïntegreerde portals indien gewenst.

Meer weten over deze innovaties?

Kom dan op 9 oktober naar het Business Software Event. Bekijk hier de volledige plattegrond en het overzicht van exposanten.

Registreer gratis uw bezoek