lean productie exact

Lean productie: 4 tips voor snel resultaat

Denkt u aan lean, dan ziet u in gedachten een leger aan consultants prediken over ‘hoe heurt het eigenlijk’ in uw productiebedrijf. Als manager of medewerker wordt u daar best moe van. ‘Hallo, wij bestaan al 30 jaar en het gaat nog steeds goed’, denkt u dan. Lean belandt vervolgens op lijstje hobbyprojecten. Overigens is geen enkel bedrijf 100% lean. En dat gaat ook nooit gebeuren. Toch kunt u snel en eenvoudig flinke verbeteringen doorvoeren door lean productie. Pieter Hamans, Product Marketing Manager bij Exact geeft antwoorden op vragen van productiebedrijven die hij recent kreeg in dit blog.

Wilt u leren hoe u zelf Lean kan implementeren in uw productiebedrijf?

Dan is er ook een whitepaper die u hier kunt downloaden. Het geheim is een grondige voorbereiding, zorgvuldige planning & uitvoering en een goede lange-termijn strategie. Lees het whitepaper van Exact voor een stappenplan en:

  • Leer de basics van het implementeren van lean
  • Ontdek hoe u een realistische planning maakt
  • Stel vast hoe u de resultaten gaat meten
  • Zie hoe u kunt profiteren van meer efficiency

Over de gastblogger

Exact is aanwezig op het Business Software Event 2017. U vind hen op stand 1. Ook verzorgen zij de expert class “De digitale fabriek staat in Delft” van 15:30-15:55 uur in het Grand Café.