moderniseer productiebedrijf

Moderniseer uw productiebedrijf in 3 stappen

Op zoek naar een echte strategische voorsprong? Dat heeft u deze gevonden. Wat u moet doen is een goede reputatie opbouwen. Exposant Exact laat in een gratis e-book zien hoe u uw beloftes na blijft komen en een sterke reputatie opbouwt als het gaat om kwaliteit, waarde toevoeging en het nakomen van deadlines. Dat alles simpelweg door uw bedrijf te moderniseren.

  • Ontdek onmiddellijk knelpunten.
  • Automatiseer processen en verbeter efficiency.
  • Gebruik realtime info om inzicht te krijgen in processen.
  • Zie hoe business software helpt om processen te moderniseren.

Download het e-book hier.

Benieuwd naar de succesverhalen?

Giesen Coffee Roasters uit Ulft bijvoorbeeld. Dit bedrijf ontwerpt en produceert kwalitatief hoogstaande gietijzeren koffiebranders. De laatste 3 jaar groeide de producent flink: van 15 naar 90 medewerkers. Hoe zorgen ze voor een beheerste groei? In dit blog leest u hoe Giesen Coffee Roasters zorgt voor beheerste groei met behulp van cloudsoftware.

Ook het bedrijf Hametech gaat alle processen automatiseren met Exact Online voor Productie. Zo vergroten ze het inzicht, komen ze nog beter tegemoet aan klantverwachtigingen en maken ze minder fouten. Met als uiteindelijk doel: plaatsonafhankelijk te produceren. Directeur Willem Ligtermoet vertelt over de meerwaarde van cloudsoftware voor productiebedrijven.

Over de gastblogger

Exact is aanwezig op het Business Software Event 2017. U vind ze op stand 1. Ook verzorgen zij de expert class “De digitale fabriek staat in Delft” van 15:30-15:55 uur in het Grand Café.