C2.A.R.S.

Rendement opslag dankzij C.A.R.S Internet of Things

Sneller en efficiënter handelen op storingen en serviceonderhoud; een probleemstelling waar Mueller uit Groenlo tegen aanliep. De servicedienst van Mueller beheert bijna 10.000 opslagtanks in Nederland. Dit samen met 50 servicemonteurs die dag en nacht klaar staan.

Om nog sneller op calamiteiten te kunnen reageren, worden alle melkwachten voorzien van het slimme C.A.R.S. Perfect partnerschip voor de digitale melkweg 24/7 over alle instanties. Alle data wordt verzameld in de tankbesturing. Door de nieuwe samenwerking met YP Your Partner wordt deze data ontsloten richting C.A.R.S. De eigenaar van de tank of tanks krijgt de alarmen desgewenst op zijn of haar mobiele telefoon en kan hiermee direct handelen.

De servicedienst van Mueller heeft 24/7 inzicht in het functioneren van alle instanties. Voor de klant betekent dit een hoger rendement en een nog snellere service.

Elkaar 100% versterken

Het uitrollen van deze Internet of Things oplossing voor Mueller is momenteel in volle gang. ‘’Als melkkoelspecialist hebben wij veel verstand van melkkoeling en in YP Your Partner hebben wij met het C.A.R.S.-systeem dé perfecte partner gevonden om de data die wij op de melkveehouderij verzamelen online beschikbaar te maken en voor ons tot waarde te brengen’’, geeft Fopma afsluitend aan.

Bekijk hieronder de video waar we onze nieuwe samenwerking met Mueller in de praktijk laten zien: https://www.youtube.com/watch?v=idsyFVjrywo

Het gezamenlijk ontwikkelen van het C.A.R.S.-platform met andere apparatenbouwers heeft een sterk versnellende werking voor alle betrokkenen en maakt de productmarktcombinaties ook veel toekomstbestendiger.

Wilt u meer weten over hoe u aan kunt sluiten bij C.A.R.S.? Bezoek dan YP Your Partner op het Business Software Event op 25 november.