lancering Ridder iQ Slim

Ridder Data Systems lanceert nieuwe ERP-oplossing: Ridder iQ Slim

Business Software Event Exposant Ridder Data Systems lanceert Ridder iQ Slim. De afgeslankte, maar nog steeds zeer complete versie van Ridder iQ. Ridder iQ Slim is gericht op kleinere maakbedrijven tot ca. 25 FTE. Door het branchespecifieke template is het pakket binnen vijf consultancydagen geïmplementeerd en sluit het naadloos aan op elk bedrijfsproces.

In de basis al zeer compleet

Ridder iQ Slim heeft dezelfde basis als Ridder iQ, alleen dan wat compacter opgebouwd. Met onder andere een CRM-systeem, een inkoop- en verkoopadministratie, werkvoorbereiding en calculatie in deze basis zeer compleet. De optionele modules vullen de Ridder iQ Slim zo aan, dat deze ERP-oplossing naadloos aansluit op het bedrijfsproces van elk maakbedrijf. Benieuwd naar welke functionaliteiten en modules in het pakket aanwezig zijn? Bezoek hier de vergelijkingspagina, of neem een kijkje op de pagina van Ridder iQ Slim.

De korte implementatietijd en gebruiksvriendelijkheid als groot voordeel

Een van de grootste voordelen aan Ridder iQ Slim is dat dit pakket binnen slechts vijf consultancydagen geïmplementeerd kan worden binnen uw organisatie. Binnen deze consultancydagen is het pakket geheel operationeel en klaar voor gebruik. Binnen deze ERP-oplossing is elke gebruiker vrij om schermen in te delen. Hierdoor kan iedere gebruiker zelf bepalen in welk scherm hij welke informatie ziet op bedrijfs-, rol- en gebruikersniveau. De mogelijkheid om zelf schermen aan te kunnen maken is uniek. Deze functionaliteit draagt eraan bij dat Ridder iQ Slim het meest gebruiksvriendelijke pakket in de markt is.

Een pakket voor de toekomst

Uw bedrijf staat natuurlijk niet stil. Verandering in het bedrijfsproces of groei kan ervoor zorgen dat er binnen uw maakbedrijf vraag ontstaat naar aanvullende processen die niet in Ridder iQ Slim worden aangeboden. Aangezien Ridder iQ Slim op dezelfde database is gebouwd als Ridder iQ, is een overstap gemakkelijk te realiseren.

Rouweler Las- en Machinetechniek eerste Ridder iQ Slim-klant

Inmiddels heeft Ridder Data Systems de eerste Ridder iQ Slim-klant mogen verwelkomen. Rouweler Las- en Machinetechniek uit Hengeveld, deelnemer uit de pilotgroep, mocht zich in juli van dit jaar al de eerste Ridder iQ Slim-klant noemen. Benieuwd naar de eerste ervaringen van eigenaar Ronnie Rouweler en zijn personeel met Ridder iQ Slim? Lees hier het interview.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. Ridder Data Systems is aanwezig op het Business Software Event 2017. U vindt ons op stand 64.