Opleidingen

Gezien de snelheid van technische en organisatorische veranderingen is het belangrijk dat medewerkers hun kennis en kunde op peil houden. Mikrocentrum biedt een programma van praktijkgerichte cursussen. Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen gerelateerd aan het Business Software Event.

Ethernet

In de cursus Ethernet leert u de terminologie werken met apparatuur een eenvoudig ethernet-netwerk aanleggen en problemen te vinden. Bekijk de cursus!

Industriële automatisering

Leer in de basiscursus Industriële automatisering over besturingstechnieken (PLC HMI SCADA MES ERP) processen en meet- en regeltechniek. Bekijk de cursus!

Object georiënteerd PLC programmeren

Ontdek in de cursus Object georiënteerd PLC programmeren de mogelijkheden en technieken om programma’s te structureren middels objecten. Bekijk de cursus!

Software architect

Met deze cursus krijgt u inzicht in de rol als software architect de stakeholders architectuur ontwerp en documentatie evaluatie/validatie en productkwaliteit.

Statistische Procesbeheersing (SPC)

Tijdens de cursus Statistische Procesbeheersing leert u de succesvoorwaarden van procesgerichte statistieken en bijbehorende technieken. Bekijk de cursus!

TCP/IP

In de cursus TCP/IP verdiept u zich in de protocollen en toepassingen en zoals: VPN VoiP draadloos Quallity of Service (QoS) en IPv6. Bekijk de cursus!

Technisch projectengineer

In de cursus Technisch projectengineer doet u de kennis en vaardigheden op om uw technische rol in projecten te verbeteren. Bekijk de cursus!